Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Monteur Technische Dienst Young Engineering 02-10-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Monteur Technische Dienst

Wil je graag aan de slag als Monteur Technische Dienst in Waardenburg? Bekijk dan snel deze vacature.

Young Engineering is op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Monteur Technische Dienst te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Bij onze opdrachtgevers staat kwaliteit en technisch talent hoog in het vaandel. Ben jij het talent die wij zoeken als Monteur Technische Dienst en herken jij jezelf in het onderstaande profiel? Solliciteer dan direct!

  • Je bent in bezit van een technisch MBO-diploma, bij voorkeur in de richting van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Meachtronica;  
  • Tevens ben je 40 uur beschikbaar;
  • Je bent bereid om in een ploegendienst te werken; 
  • Als Monteur Technische Dienst ben je nauwkeurig, stressbestendig en resultaatgericht; 
  • Daarnaast beheers je de Nederlandse taal; 
  • Ten slotte ben jij als Monteur Technische Dienst ambitieus en sta je open om jouw kennis uit te bouwen op technisch gebied.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Monteur Technische Dienst

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Monteur Technische Dienst

Klinkt deze vacature als Monteur Technische Dienst voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Young Engineering. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres guus@ye.nl en telefoonnummer 418653666. De website van Unknown is http://www.ye.nl. Je kan je voor deze vacature als Monteur Technische Dienst tot Guus van der Leije.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Monteur Technische Dienst Young Engineering 02-10-2023

Bekijk nog meer vacatures