Bekijk de vacature Accountmanager Olympia 17-11-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Accountmanager

Wil je graag aan de slag als Accountmanager in Nieuwegein? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een Accountmanager. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Accountmanager te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Voor deze functie wordt er bij de werving niet gekeken naar opleidingsniveau maar is het wel belangrijk dat je al werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke, commerciële functie. Denk hierbij aan een functie als Relatiebeheerder, Sales Medewerker, Recruiter of als vertegenwoordiger. 

Verder vindt onze opdrachtgever het belangrijk dat je:

  • Zowel de Nederlandse, Duitse als Engelse taal goed beheerst;
  • Communicatief vaardig bent, gestructureerd te werk gaat en initiatief toont;
  • Klant- en servicegericht bent;
  • Affiniteit hebt met techniek.

Ben je daarnaast positief, toegankelijk en ben je goed in klantrelatie onderhouden? Dan is dit de uitdaging voor jou.  


Arbeidsvoorwaarden

De salarisindicatie voor deze functie bedraagt € 2750,- en € 3500,- op basis van een fulltime dienstverband afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring. Elke maand is er een bruto bonus van € 1000,- te behalen. Er worden reiskosten vergoed á € 0,19 per kilometer en de voorkeur gaat uit naar iemand uit de directe omgeving van Nieuwegein. Het betreft een functie zowel parttime als fulltime in te vullen is van 32 tot 40 uur per week.

Dit is een vacature voor langere tijd de kans is groot dat je op zeer korte termijn in dienst treedt bij onze opdrachtgever. Tot die tijd zal je via Olympia een contract voor bepaalde tijd krijgen.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Accountmanager

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Starter

Branche

Techniek, Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3500 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Accountmanager

Klinkt deze vacature als Accountmanager voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres d.van.ling@werk.olympia.nl en telefoonnummer 030 604 65 01. De website van Unknown is https://196.olympia.nl. Je kan je voor deze vacature als Accountmanager tot Daphne van Ling.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Accountmanager Olympia 17-11-2023

Bekijk nog meer vacatures