Search
Close this search box.

Westmeep 95 K 133 8862 DP Harlingen te koop

Redactie Vianennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Vianen en de omgeving van Vianen. Zoek de ideale woning in Vianen.

Meer informatie over Westmeep 95 K 133 8862 DP Harlingen 

De woning aan de Westmeep 95 K 133 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 678.750 v.o.n..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 180 m² en staat op een perceel van . Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Westmeep 95 K 133 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Vianen en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Westmeep 95 K 133

Postcode en woonplaats

8862 DP Harlingen

Woonoppervlakte

180 m²

Perceeloppervlakte

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 678.750 v.o.n.

Interesse in Westmeep 95 K 133 8862 DP Harlingen

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor De Waard Makelaars en Taxateurs. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Westmeep 95 K 133.

Ben je op zoek naar een makelaar in Vianen, bekijk dan zeker even deze makelaars in Vianen.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Westmeep 95 K 133 8862 DP Harlingen