Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Werken aan Gebiedsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening in gemeenteland Yacht 27-05-2024

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Werken aan Gebiedsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening in gemeenteland

Wil je graag aan de slag als Werken aan Gebiedsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening in gemeenteland in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Yacht is op zoek naar een Werken aan Gebiedsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening in gemeenteland. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 5261 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Werken aan Gebiedsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening in gemeenteland te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

5261 – 5261 euro

Solliciteren op de functie van Werken aan Gebiedsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening in gemeenteland

Klinkt deze vacature als Werken aan Gebiedsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening in gemeenteland voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Yacht. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres caspar.van.sliedregt@yacht.nl en telefoonnummer 06-13076423. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Werken aan Gebiedsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening in gemeenteland tot Caspar van Sliedregt Caspar van Sliedregt.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures vianen
  2. Werken aan Gebiedsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening in gemeenteland Yacht 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures