Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Warehouse employee Tempo-Team 12-08-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Warehouse employee

Wil je graag aan de slag als Warehouse employee in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Warehouse employee. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Warehouse employee te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Logistiek Medewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Warehouse employee

Klinkt deze vacature als Warehouse employee voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 11-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres manon.nieuwenhuisen@tempo-team.nl en telefoonnummer 06-51046785. De website van Unknown is http://www.tempo-team.nl. Je kan je voor deze vacature als Warehouse employee tot Manon Nieuwenhuisen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Warehouse employee Tempo-Team 12-08-2023

Bekijk nog meer vacatures