Bekijk de vacature Voorraadbeheerder Olympia 17-11-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Voorraadbeheerder

Wil je graag aan de slag als Voorraadbeheerder in Nieuwegein? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een Voorraadbeheerder. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3700 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Voorraadbeheerder te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Om voor deze functie in aanmerking te komen breng je in ieder geval een aantal jaren ervaring als voorraadbeheerder, Werkvoorbereider Inkoper, Operationeel Inkoper, Productmanager of logistiek administratief medewerker mee. Je kan goed functioneren op MBO+ niveau en hebt een passie voor het vak. Je bent een echte alleskunnen en draait je handen niet om voor een beetje hectiek.  Daarnaast kun je goed functioneren in een team maar sta je ook zelfstandig je mannetje. Je hebt een talenknobbel want communiceren in het Nederlands, Engels en Duits gaat jou goed af.

Daarnaast ben je woonachtig in de regio Utrecht, denk hierbij aan Nieuwegein, Zeist, IJsselstein, Houten of Vianen. 


Arbeidsvoorwaarden

We bieden een diverse functie binnen een groeiend en informeel bedrijf waarbij het salaris tussen de € 3300,- en € 3800,- bruto per maand ligt op basis van een 40-urige werkweek. Bij goed functioneren is er kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever. Uiteraard zijn er talloze mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Goed nieuws! De cao van deze opdrachtgever telt maar liefst 37 vrije dagen per kalenderjaar. Dus naast een super leuke functie heb je ook nog voldoende tijd over voor jezelf.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Werkvoorbereider Inkoper

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Starter

Branche

Bouw/Installatie, Handel/Groothandel

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3700 – 3700 euro

Solliciteren op de functie van Voorraadbeheerder

Klinkt deze vacature als Voorraadbeheerder voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres d.van.ling@werk.olympia.nl en telefoonnummer 030 604 65 01. De website van Unknown is https://196.olympia.nl. Je kan je voor deze vacature als Voorraadbeheerder tot Daphne van Ling.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Voorraadbeheerder Olympia 17-11-2023

Bekijk nog meer vacatures