Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Tekenaar Eminent Groep 27-05-2024

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Tekenaar

Wil je graag aan de slag als Tekenaar in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een Tekenaar. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Tekenaar te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting van civiele techniek, werktuigbouw of installatietechniek.
  • Daarnaast beschik je over goede kennis van Microsoft Office en heb je ervaring met AutoCad, Civil 3D, Drill Control en Revit (BIM MEP) volgens de NLCS-standaarden.
  • Je hebt ervaring met inmeet- en uitzetwerkzaamheden, waaronder het gebruik van een waterpas, tachymeter, GPS, enzovoort.
  • Je hebt een praktische en flexibele instelling en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je werkt gestructureerd en georganiseerd, en je hebt een hands-on mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Tekenaar

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Zakelijke dienstverlening, Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Tekenaar

Klinkt deze vacature als Tekenaar voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres s.nijdam@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 18 73 33 61. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als Tekenaar tot Sebastian Nijdam.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures vianen
  2. Tekenaar Eminent Groep 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures