Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Teamleider logistiek nacht Covebo Uitzendgroep 02-10-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Teamleider logistiek nacht

Wil je graag aan de slag als Teamleider logistiek nacht in Zeist? Bekijk dan snel deze vacature.

Covebo Uitzendgroep is op zoek naar een Teamleider logistiek nacht. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Teamleider logistiek nacht te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding in een logistieke richting hebt;
 • Ongeveer drie jaar ervaring in de logistiek in een meewerkende, leidinggevende rol en kennis en ervaring met logistieke processen binnen een distributie-omgeving;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Jij bent resultaatgericht;
 • In de Bezorgservice werk je als Logistiek Teamleider 4 dagen per week en 3 weken in de nachtdienst en 1 week in de avonddienst. In de nachtdienst ben je beschikbaar van zondagnacht t/m vrijdagnacht van 21:30 tot 07:30. In de avonddienst ben je beschikbaar van maandagavond t/m vrijdagavond van 14:00 tot 24:00.
 


Arbeidsvoorwaarden

Met deze baan zet jij waarschijnlijk een volgende stap in je carrière. Daar hoeft het niet te stoppen! Je kunt je blijven ontwikkelen en doorgroeien binnen het bedrijf. De trainingen die we je aanbieden via de Academy, ons online leerplatform, helpen je daarbij.

Daarnaast bieden we je:

 • Een bruto maandsalaris vanaf €2229,07 tot €2848,34 afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Een reiskostenvergoeding (vanaf 11 km enkele reis). Als je in de avond werkt krijg je bovendien een avondtoeslag;
 • In eerste instantie een contract voor 8 maanden. Als we allebei tevreden zijn, zetten we dat om naar een vast contract;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime (36 uur) dienstverband;
 • Een 36-urige werkweekOnbeperkt gratis koffie, thee, frisdrank, cup-a-soup en fruit. Als je in de avond werkt, krijg je ook een gratis avondmaaltijd;
 • Aantrekkelijke extra’s, zoals een goed pensioen, korting op verschillende verzekeringen, op leuke uitjes en op je aankopen bij jouw nieuwe werkgever!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Teamleider Logistiek

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

36 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Teamleider logistiek nacht

Klinkt deze vacature als Teamleider logistiek nacht voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Covebo Uitzendgroep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres knijff@covebo.nl en telefoonnummer 611347694. De website van Unknown is http://www.covebo.nl/vacatures. Je kan je voor deze vacature als Teamleider logistiek nacht tot Nina Knijff.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Vianen
 2. Teamleider logistiek nacht Covebo Uitzendgroep 02-10-2023

Bekijk nog meer vacatures