Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Supervisor Logistiek Olympia 07-11-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Supervisor Logistiek

Wil je graag aan de slag als Supervisor Logistiek in Nieuwegein? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een Supervisor Logistiek. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 4983 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Supervisor Logistiek te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Als onze nieuwe collega in deze rol, verwelkomen we graag iemand die als individu stevig in zijn schoenen staat en je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden.

Het omgaan met verschillende meningen is voor jou geen probleem; je kunt jouw standpunt verhelderen en anderen hierin meenemen. Je bent je bewust van je eigen kennis en ervaring en begrijpt hoe deze ingezet kunnen worden. Met jouw inzicht in processen weet je dagelijks de juiste prioriteiten te stellen.

Verder is het belangrijk dat je:

 • De Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord en geschrift;
 • Uitstekende kennis hebt van systemen en krachtige analytische vaardigheden om rapporten en analyses te kunnen vervaardigen;
 • Voorruit kijkt en veerkrachtig bent;
 • Enige ervaring hebt in een vergelijkbare rol binnen een magazijnomgeving.


Arbeidsvoorwaarden

Je gaat direct fulltime aan de slag in Nieuwegein. Deze functie biedt een stabiele werkplek bij de wereldwijde logistieke marktleider, waar je ruimte krijgt om je taken op jouw eigen manier in te vullen en jezelf verder te ontwikkelen.

Wat heeft deze rol bij DHL Supply Chain te bieden?:

 • Een fulltime positie (36 uur is bespreekbaar);
 • Werken in dagdienst;
 • Een bedrijfslaptop en -telefoon;
 • Reiskostenvergoeding vanaf de eerste kilometer;
 • Gratis parkeergelegenheid;
 • Een mooi salaris in schaal 9, variërend tussen €3.031,- en €4.600,- bruto per maand, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • Mogelijkheid tot een vast dienstverband oftewel een vaste aanstelling binnen DHL;
 • Een werkplek bij de grootste en wereldwijd erkende nummer 1 logistieke dienstverlener en werkgever van het jaar, met volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
 • Cao à la carte: een persoonlijk budget dat je naar eigen wens kunt besteden. Dit kan worden omgezet in extra vakantiedagen (maximaal 6 per jaar) of maandelijks worden uitbetaald bovenop je salaris;
 • Pensioensregeling;

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Supervisor Logistiek

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Starter

Branche

Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

4983 – 4983 euro

Solliciteren op de functie van Supervisor Logistiek

Klinkt deze vacature als Supervisor Logistiek voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 05-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres n.verhoeven@werk.olympia.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Supervisor Logistiek tot Natalie Verhoeven.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Vianen
 2. Supervisor Logistiek Olympia 07-11-2023

Bekijk nog meer vacatures