Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Stage in de bouw op maat! Continu Professionals 04-09-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Stage in de bouw op maat!

Wil je graag aan de slag als Stage in de bouw op maat! in Eindhoven? Bekijk dan snel deze vacature.

Continu Professionals is op zoek naar een Stage in de bouw op maat!. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Stage in de bouw op maat! te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Leergierig, nieuwsgierig en klantgericht. Volg je een bouwkundige studie op mbo- of hbo-niveau en werk je graag in teamverband? Dan verwelkomen we je graag.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een uitdagende stage bij een toonaangevende ontwikkelende bouwer. Naast een stagevergoeding, hechten we veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden we interessante projecten en de nieuwste technieken. Samen vieren we successen met het leukste team.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Isoleerder Bouw

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Bouw/Installatie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

500 – 500 euro

Solliciteren op de functie van Stage in de bouw op maat!

Klinkt deze vacature als Stage in de bouw op maat! voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 03-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Continu Professionals. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres t.kool@continu.nl en telefoonnummer 030 - 711 04 10. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Stage in de bouw op maat! tot Tim Kool.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Stage in de bouw op maat! Continu Professionals 04-09-2023

Bekijk nog meer vacatures