Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Servicemonteur Werkwijzer 13-10-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Servicemonteur

Wil je graag aan de slag als Servicemonteur in Nijmegen? Bekijk dan snel deze vacature.

Werkwijzer is op zoek naar een Servicemonteur. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Servicemonteur te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Jij hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Wij staan zowel open voor starters als voor ervaren kandidaten, zolang je creatief en probleem oplossend kunt denken;
  • We zijn als organisatie 24/7 bereikbaar om onze klanten te assisteren. Ben jij bereid om periodiek de storingsdienst voor onze klanten op te pakken?
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Als ‘ambassadeur van de organisatie’ kom je je afspraken na. Ook het samenwerken en communiceren met klanten en collega’s gaat je als servicemonteur goed af.

Heb jij gewerkt als automonteur, service monteur of als onderhoudsmonteur maar ben je op zoek naar een baan met meer vrijheid? Dan sluit dit goed aan op deze vacature! Maar ook starters of zij-instromers zijn van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Servicemonteur Grootkeukentechniek

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2800 – 3400 euro

Solliciteren op de functie van Servicemonteur

Klinkt deze vacature als Servicemonteur voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 11-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Werkwijzer. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres mvandenherik@werkwijzer.nl en telefoonnummer 024-3226600. De website van Unknown is http://www.werkwijzerbv.nl. Je kan je voor deze vacature als Servicemonteur tot Mark van den Herik.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Servicemonteur Werkwijzer 13-10-2023

Bekijk nog meer vacatures