Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Servicemonteur buitendienst Olympia 02-11-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Servicemonteur buitendienst

Wil je graag aan de slag als Servicemonteur buitendienst in Nieuwegein? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een Servicemonteur buitendienst. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Servicemonteur buitendienst te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Ten eerste heb jij je rijbewijs B of BE (of je bent bereid E te halen) en je bent handig. Daarnaast herken jij je in de volgende punten:

  • Je hebt een opleiding afgerond in de techniek of je hebt ervaring in een technische organisatie (zoals fietsenmaker of automonteur);
  • Je bent een harde werker en servicegericht;
  • Je vindt zelfontwikkeling belangrijk en bent leergierig;
  • Je bent communicatief vaardig en bent flexibel ingesteld.

Ten slotte ben jij woonachtig in de omgeving van Nieuwegein, Utrecht, Amersfoort, Hilversum of Zeist.


Arbeidsvoorwaarden

Als je fulltime beschikbaar bent kun je een salaris verdienen dat oploopt tot €3.500,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Daarnaast krijg je 8,33% vakantiegeld en bouw je vakantiedagen op. Je reiskosten worden vergoed voor €0,21 per kilometer en je bouwt pensioen op vanaf de eerste dag dat je hier gaat werken. Deze opdrachtgever vindt het net als jij belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen en daarom geven zij jou de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen. Mocht je goed functioneren heb je uitzicht op een Vaste aanstelling. Ten slotte mag je een team vol gezelligheid verwachten die graag met elkaar op teamuitjes gaan.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Servicemonteur Elektrotechniek

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Starter

Branche

Techniek, Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3500 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Servicemonteur buitendienst

Klinkt deze vacature als Servicemonteur buitendienst voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres m.zuidhoek@werk.olympia.nl en telefoonnummer 030 604 65 01. De website van Unknown is https://196.olympia.nl. Je kan je voor deze vacature als Servicemonteur buitendienst tot Milou Zuidhoek.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Servicemonteur buitendienst Olympia 02-11-2023

Bekijk nog meer vacatures