Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Servicegerichte Medewerker Hubrecht Instituut voor Ontwikkelingsbiologie en Stamcelonderzoek 22-05-2024

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Servicegerichte Medewerker

Wil je graag aan de slag als Servicegerichte Medewerker in Unknown? Bekijk dan snel deze vacature.

Unknown is op zoek naar een Servicegerichte Medewerker. Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van 2618 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Servicegerichte Medewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Unknown

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Laboratorium Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

38 – 38 uur

Salaris

2618 – 3149 euro

Solliciteren op de functie van Servicegerichte Medewerker

Klinkt deze vacature als Servicegerichte Medewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Unknown. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres Unknown en telefoonnummer Unknown. De website van Unknown is Unknown. Je kan je voor deze vacature als Servicegerichte Medewerker tot Unknown Unknown.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Servicegerichte Medewerker Hubrecht Instituut voor Ontwikkelingsbiologie en Stamcelonderzoek 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures