Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Senior Strategisch Inkoper Vastgoed & Huisvesting UMC Utrecht 23-05-2024

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Senior Strategisch Inkoper Vastgoed & Huisvesting

Wil je graag aan de slag als Senior Strategisch Inkoper Vastgoed & Huisvesting in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

UMC Utrecht is op zoek naar een Senior Strategisch Inkoper Vastgoed & Huisvesting. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 4678 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Senior Strategisch Inkoper Vastgoed & Huisvesting te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Strategisch Inkoper

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

4678 – 6402 euro

Solliciteren op de functie van Senior Strategisch Inkoper Vastgoed & Huisvesting

Klinkt deze vacature als Senior Strategisch Inkoper Vastgoed & Huisvesting voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot UMC Utrecht. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Senior Strategisch Inkoper Vastgoed & Huisvesting tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures vianen
  2. Senior Strategisch Inkoper Vastgoed & Huisvesting UMC Utrecht 23-05-2024

Bekijk nog meer vacatures