Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Sales Assistent Kamphorst Personeel 10-11-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Sales Assistent

Wil je graag aan de slag als Sales Assistent in Rhenen? Bekijk dan snel deze vacature.

Kamphorst Personeel is op zoek naar een Sales Assistent. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Sales Assistent te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Belangrijk voor deze functie is dat je een leergierig en energiek persoon bent. Je verdiept je graag in het product van de opdrachtgever, om zo een goede service richting de klanten te kunnen verlenen. Hier krijg je dan ook alle ruimte voor. Hiernaast:

 • beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed;
 • ben je communicatief sterk;
 • ga je secuur te werk en sta je voor kwaliteit;
 • ligt jouw interesse in de hardware en software;
 • ben je 32-40 uur beschikbaar, werktijden en -dagen in overleg.


Arbeidsvoorwaarden

Deze ICT dienstverlener verkoopt zowel hard- als software en levert hierbij maatwerk. Het betreft een sociale cultuur en teamwork staat centraal! Wat staat er tegenover jouw inspanningen?

 • een salaris tussen de €2.250,- en €3.250,- bruto per maand op basis van 40 uur; dit is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
 • hiernaast heb je recht op 25 vakantiedagen, mocht je je een jaar lang niet ziekmelden ontvang je nog 3 extra dagen voor het jaar erop;
 • je krijgt een eigen laptop en er worden geregeld personeelsactiviteiten georganiseerd;
 • je kunt branchegerelateerde certificaten halen en maandelijks vindt er een informatieve sessie plaats samen met jouw collega's.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Salesassistent

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

ICT

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 3200 euro

Solliciteren op de functie van Sales Assistent

Klinkt deze vacature als Sales Assistent voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 08-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Kamphorst Personeel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres nieuwegein@kamphorstpersoneel.nl en telefoonnummer 31306306381. De website van Unknown is https://www.kamphorstpersoneel.nl/. Je kan je voor deze vacature als Sales Assistent tot Kamphorst Nieuwegein.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Vianen
 2. Sales Assistent Kamphorst Personeel 10-11-2023

Bekijk nog meer vacatures