Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Productiemedewerker Olympia 02-11-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Productiemedewerker

Wil je graag aan de slag als Productiemedewerker in Nieuwegein? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een Productiemedewerker. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2253 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Productiemedewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die technisch onderlegd is en de intentie heeft om te groeien binnen het bedrijf. Om deze rol goed te kunnen vervullen breng je in ieder geval onderstaande mee:

  • Je hebt al ervaring als productiemedewerker of logistiek medewerker;
  • Je kunt goed meten en je bent cijfermatig sterk;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je woont in de directe omgeving van Nieuwegein dus bijvoorbeeld Houten, Utrecht, Vianen, IJsselstein of omliggende dorpen.

Daarnaast ben je een gedreven, positieve en betrouwbare collega die nauwkeurig werkt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je bent altijd bereid om nieuwe dingen te leren en houdt naast hard werken ook van een dolletje op de werkvloer.


Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een uitdagende werkomgeving in een ondernemend jong en informeel team waar veel ruimte is voor eigen input en ontwikkeling. Je hebt grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Het instroomsalaris is € 13,12 bruto per uur oftewel € 2275,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Afhankelijk van je woonplaats ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;

Je zal eerst via Olympia aan de slag gaan bij onze opdrachtgever maar bij goed functioneren is er grote kans op een vast contract.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Productiemedewerker Logistiek

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Starter

Branche

Industrie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2253 – 2253 euro

Solliciteren op de functie van Productiemedewerker

Klinkt deze vacature als Productiemedewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres d.van.ling@werk.olympia.nl en telefoonnummer 030 604 65 01. De website van Unknown is https://196.olympia.nl. Je kan je voor deze vacature als Productiemedewerker tot Daphne van Ling.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Productiemedewerker Olympia 02-11-2023

Bekijk nog meer vacatures