Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Onderhoudsmonteur Technische Dienst WerkTalent 15-08-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Onderhoudsmonteur Technische Dienst

Wil je graag aan de slag als Onderhoudsmonteur Technische Dienst in Gorinchem? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een Onderhoudsmonteur Technische Dienst. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Onderhoudsmonteur Technische Dienst te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Als onderhoudsmonteur ben technisch onderlegd. Je bent thuis in het werken binnen de technische dienst of je hebt een een vergelijkbare omgeving gewerkt. Je werkt namelijk nauw samen met je collega's, om het productieproces zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. Daarnaast heb je;

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in de richting van mechanica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar.
  • Je bent sterk in techniek en je hebt bij voorkeur ervaring in de voedsel- en/of procesindustrie;
  • Je hebt kennis van onderhoudsplannen; 
  • Je bent fulltime beschikbaar; 
  • Je bent woonachtig in de regio Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen of Houten.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden naast een uitdagende baan uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris met een 13e maand en een pensioenregeling. 

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Onderhoudsmonteur Machines Installaties

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Horeca

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2500 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Onderhoudsmonteur Technische Dienst

Klinkt deze vacature als Onderhoudsmonteur Technische Dienst voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 14-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres thomasdebruijne@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31633378643. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Onderhoudsmonteur Technische Dienst tot Thomas de Bruijne.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Onderhoudsmonteur Technische Dienst WerkTalent 15-08-2023

Bekijk nog meer vacatures