Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Logistiek Medewerker, geen sollicitatiegesprek Randstad 04-10-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Logistiek Medewerker, geen sollicitatiegesprek

Wil je graag aan de slag als Logistiek Medewerker, geen sollicitatiegesprek in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Logistiek Medewerker, geen sollicitatiegesprek. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Logistiek Medewerker, geen sollicitatiegesprek te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Logistiek Medewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Personen vervoer

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Logistiek Medewerker, geen sollicitatiegesprek

Klinkt deze vacature als Logistiek Medewerker, geen sollicitatiegesprek voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 02-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres talentcenter.west@nl.randstad.com en telefoonnummer 030 233 7722. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Logistiek Medewerker, geen sollicitatiegesprek tot Talent Center West.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Logistiek Medewerker, geen sollicitatiegesprek Randstad 04-10-2023

Bekijk nog meer vacatures