Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Legal Support bij Horecaonderneming in Utrecht/Nieuwegein Page Personnel 17-09-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Legal Support bij Horecaonderneming in Utrecht/Nieuwegein

Wil je graag aan de slag als Legal Support bij Horecaonderneming in Utrecht/Nieuwegein in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Page Personnel is op zoek naar een Legal Support bij Horecaonderneming in Utrecht/Nieuwegein. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Legal Support bij Horecaonderneming in Utrecht/Nieuwegein te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

We zijn op zoek naar een Juridisch Administratief Medewerker die het leuk vindt om op kantoor te werken. Zo kunnen collega's makkelijk bij je langslopen voor advies of vragen. Je bent analytisch en communicatief sterk, en je hebt een basis in het juridische veld. Ervaring is geen must; we staan open voor iemand die aan het begin van zijn of haar carrière staat.

Wat Zoeken We?

  • Kantoorliefhebber: Je vindt het leuk om op kantoor te zijn, zodat collega's makkelijk bij je kunnen binnenlopen voor advies.
  • Juridische Basis: Werkervaring is geen must maar kan bijvoorbeeld al opgedaan zijn als Juridisch Praktijkondersteuner en/of Legal Support Medewerker.
  • Analytisch en Communicatief: Je kunt complexe zaken begrijpen en uitleggen in eenvoudige taal.
  • Teamspeler met Initiatief: Je werkt goed in een team en neemt zelf het voortouw waar nodig.
  • Flexibel: Je kunt je aanpassen aan een veranderende omgeving en prioriteiten.
  • Fulltime of Parttime: We zoeken idealiter iemand voor een fulltime positie, maar een werkweek vanaf 32 uur is bespreekbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Legal Counsel

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Horeca, Juridische dienstverlening

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2800 – 3300 euro

Solliciteren op de functie van Legal Support bij Horecaonderneming in Utrecht/Nieuwegein

Klinkt deze vacature als Legal Support bij Horecaonderneming in Utrecht/Nieuwegein voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Page Personnel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer #ERROR!. De website van Unknown is http://www.pagepersonnel.nl. Je kan je voor deze vacature als Legal Support bij Horecaonderneming in Utrecht/Nieuwegein tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Legal Support bij Horecaonderneming in Utrecht/Nieuwegein Page Personnel 17-09-2023

Bekijk nog meer vacatures