Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Leerling Monteur Openbare Verlichting Regio Utrecht Werk en Vakmanschap 20-10-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Leerling Monteur Openbare Verlichting Regio Utrecht

Wil je graag aan de slag als Leerling Monteur Openbare Verlichting Regio Utrecht in Leiden? Bekijk dan snel deze vacature.

Werk en Vakmanschap is op zoek naar een Leerling Monteur Openbare Verlichting Regio Utrecht. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2114 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Leerling Monteur Openbare Verlichting Regio Utrecht te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Elektromonteur

Dienstverband

Leer-werk overeenkomst

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Bouw/Installatie, Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2114 – 2114 euro

Solliciteren op de functie van Leerling Monteur Openbare Verlichting Regio Utrecht

Klinkt deze vacature als Leerling Monteur Openbare Verlichting Regio Utrecht voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 18-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Werk en Vakmanschap. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres leiden@werkenvakmanschap.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is http://www.werkenvakmanschap.nl. Je kan je voor deze vacature als Leerling Monteur Openbare Verlichting Regio Utrecht tot Nicole Roumans.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Leerling Monteur Openbare Verlichting Regio Utrecht Werk en Vakmanschap 20-10-2023

Bekijk nog meer vacatures