Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kotterstraat 26 8862 ZM Harlingen te koop

Redactie Vianennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Vianen en de omgeving van Vianen. Zoek de ideale woning in Vianen.

Meer informatie over Kotterstraat 26 8862 ZM Harlingen 

De woning aan de Kotterstraat 26 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 229.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 103 m² en staat op een perceel van 157 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Kotterstraat 26 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Vianen en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Kotterstraat 26

Postcode en woonplaats

8862 ZM Harlingen

Woonoppervlakte

103 m²

Perceeloppervlakte

157 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 229.000 k.k.

Interesse in Kotterstraat 26 8862 ZM Harlingen

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor van Dalen Makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Kotterstraat 26.

Ben je op zoek naar een makelaar in Vianen, bekijk dan zeker even deze makelaars in Vianen.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Kotterstraat 26 8862 ZM Harlingen