Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Klantenservice medewerker bij Triodos Bank Triodos Bank 03-06-2024

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Klantenservice medewerker bij Triodos Bank

Wil je graag aan de slag als Klantenservice medewerker bij Triodos Bank in Driebergen-Rijsenburg? Bekijk dan snel deze vacature.

Triodos Bank is op zoek naar een Klantenservice medewerker bij Triodos Bank. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van 0 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Klantenservice medewerker bij Triodos Bank te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Klantenservice

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Banken/Financiële dienstverlening, Overig

Contract uren

16 – 16 uur

Salaris

0 – 0 euro

Solliciteren op de functie van Klantenservice medewerker bij Triodos Bank

Klinkt deze vacature als Klantenservice medewerker bij Triodos Bank voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-08-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Triodos Bank. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres marketing@susa.nl en telefoonnummer 31882357872. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Klantenservice medewerker bij Triodos Bank tot SUSA Marketing.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures vianen
  2. Klantenservice medewerker bij Triodos Bank Triodos Bank 03-06-2024

Bekijk nog meer vacatures