Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Incassomedewerker DKV Legal B.V.;Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser;DKV Bewindvoering;DKV Debiteurenbeheer;D 09-08-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Incassomedewerker

Wil je graag aan de slag als Incassomedewerker in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

DKV Legal B.V.;Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser;DKV Bewindvoering;DKV Debiteurenbeheer;D is op zoek naar een Incassomedewerker. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van 2000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Incassomedewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Incassomedewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Juridische dienstverlening

Contract uren

16 – 32 uur

Salaris

2000 – 2700 euro

Solliciteren op de functie van Incassomedewerker

Klinkt deze vacature als Incassomedewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 08-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot DKV Legal B.V.;Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser;DKV Bewindvoering;DKV Debiteurenbeheer;D. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Incassomedewerker tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Incassomedewerker DKV Legal B.V.;Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser;DKV Bewindvoering;DKV Debiteurenbeheer;D 09-08-2023

Bekijk nog meer vacatures