Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Enthousiaste, Gemotiveerde en Representatieve Medewerk(st)er Kassanet Pieterse 07-09-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Enthousiaste, Gemotiveerde en Representatieve Medewerk(st)er

Wil je graag aan de slag als Enthousiaste, Gemotiveerde en Representatieve Medewerk(st)er in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Kassanet Pieterse is op zoek naar een Enthousiaste, Gemotiveerde en Representatieve Medewerk(st)er. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Enthousiaste, Gemotiveerde en Representatieve Medewerk(st)er te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Klantenservice

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Handel/Groothandel

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Enthousiaste, Gemotiveerde en Representatieve Medewerk(st)er

Klinkt deze vacature als Enthousiaste, Gemotiveerde en Representatieve Medewerk(st)er voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 06-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Kassanet Pieterse. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Enthousiaste, Gemotiveerde en Representatieve Medewerk(st)er tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Enthousiaste, Gemotiveerde en Representatieve Medewerk(st)er Kassanet Pieterse 07-09-2023

Bekijk nog meer vacatures