Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Engineer elektrotechniek Connetix 18-07-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Engineer elektrotechniek

Wil je graag aan de slag als Engineer elektrotechniek in Capelle aan den Ijssel? Bekijk dan snel deze vacature.

Connetix is op zoek naar een Engineer elektrotechniek. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Engineer elektrotechniek te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Jij als collega

Bent een techneut in hart en nieren en je ontwikkelt je graag verder binnen je vakgebied. Je bent leergierig en maakt je snel thuis binnen een organisatie. Je geniet veel vrijheid in je functie, dus om het beste uit je te halen zijn we op zoek naar iemand die makkelijk communiceert, flexibel is en praktisch is ingesteld. Het heeft niet altijd zin om je blind te staren op een probleem, ook al zijn we ervan overtuigd dat je de oplossing zal vinden. Soms is het gewoon handiger om even de telefoon op te pakken of de werkplaats in te lopen. Een daarom ben jij 'hands-on'.


Jij al professional

  • hebt een afgeronde hbo opleiding in de richting van Electrical Engineering of Elektrotechniek;
  • brengt minimaal 3 jaar ervaring mee als Engineer;
  • leidinggevende skills.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Elektrotechnisch Ingenieurs

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Engineer elektrotechniek

Klinkt deze vacature als Engineer elektrotechniek voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-09-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Connetix. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres y.vandernat@connetix.nl en telefoonnummer #ERROR!. De website van Unknown is http://www.connetix.nl. Je kan je voor deze vacature als Engineer elektrotechniek tot Yvonne van der Nat.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Engineer elektrotechniek Connetix 18-07-2023

Bekijk nog meer vacatures