Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Data Entry Medewerker Talect 06-11-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Data Entry Medewerker

Wil je graag aan de slag als Data Entry Medewerker in Ijsselstein? Bekijk dan snel deze vacature.

Talect is op zoek naar een Data Entry Medewerker. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2200 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Data Entry Medewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Je bent een gemotiveerd en resultaatgericht persoon met minimaal MBO-3 werk- en denkniveau. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Als je Frans of Duits beheerst is het helemaal mooi. Je bent dol op Excel en alle mogelijkheden die het systeem met zich mee brengt. Je komt met ideeën en oplossingen om het data entry proces constant te verbeteren.


Arbeidsvoorwaarden

Een interessante baan met leuke collega’s en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een marktconform salaris en goede pensioen regeling. De mogelijkheid om een eigen afdeling te helpen opbouwen waarin je zelfstandig en in team verband kan werken.

Het aanbod bestaat o.a. uit:

  • Een bruto maandsalaris tussen €2.200 en €2.750 o.b.v. 40 uur per week;
  • Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever met een tijdelijk contract dat bij goed functioneren verlengd wordt voor onbepaalde tijd;
  • Een 13e maand zodra je een vast contract hebt;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioenregeling;
  • Een fulltime baan in dagdienst;
  • 27 vrije dagen per jaar;
  • Eén keer per 5 jaar een groot bedrijfsuitje waarbij je partner mee mag, bijvoorbeeld naar Curaçao.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Data Entry Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Zakelijke dienstverlening

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2200 – 2750 euro

Solliciteren op de functie van Data Entry Medewerker

Klinkt deze vacature als Data Entry Medewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 05-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Talect. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres marieke@talect.nl en telefoonnummer 06-29339464. De website van Unknown is https://talect.nl. Je kan je voor deze vacature als Data Entry Medewerker tot Marieke Nienhuis.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Data Entry Medewerker Talect 06-11-2023

Bekijk nog meer vacatures