Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Commercieel medewerker binnendienst Olympia 22-08-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Commercieel medewerker binnendienst

Wil je graag aan de slag als Commercieel medewerker binnendienst in Nieuwegein? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Commercieel medewerker binnendienst te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

We zijn op zoek naar een leuke collega die past binnen een organisatie waar de lijnen kort zijn en de communicatie direct. Je bent niet te beroerd om veel werk te verzetten en weet als geen ander hoe je meerdere ballen in de lucht houdt. Daarnaast ben je niet bang om de telefoon te pakken om potentiële klanten te benaderen voor een verkoopgesprek.

Wat neem je verder mee:

 • Commerciële werkervaring in een vergelijkbare rol als bijvoorbeeld Sales Medewerker Binnendienst, Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst, Inside, Sales Representative;
 • Je kunt goed overweg met diverse automatiseringsprogramma’s waaronder MS Office;
 • Je spreek naast de Nederlandse taal ook een prima woordje Engels:
 • Je woont in de omgeving van Nieuwegein/ Utrecht/ Vianen Houten.

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel? Neem dan telefonisch contact met ons op of reageer op deze vacature en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Arbeidsvoorwaarden
 • Bij goed functioneren kans op een overname door de opdrachtgever na een korte uitzendperiode van ‘maar’ drie maanden!
 • Een salaris dat ligt tussen de € 2300,- en € 2500,- bruto per maand;
 • Een afwisselende Fulltime / parttime baan waarin je veel vrijheid krijgt om je werkzaamheden in te vullen en zo de commerciële doelen te behalen;
 • Gratis parkeergelegenheid;
 • Een knusse werkplek in Nieuwegein;

Ben je enthousiast over de functie maar heb je nog niet de gevraagde ervaring? Ook dan nodigen we je van harte uit om toch te solliciteren zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Commercieel Medewerker Binnendienst

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Handel/Groothandel

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2500 – 2500 euro

Solliciteren op de functie van Commercieel medewerker binnendienst

Klinkt deze vacature als Commercieel medewerker binnendienst voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres d.vanveen@werk.olympia.nl en telefoonnummer 030 604 65 01. De website van Unknown is https://196.olympia.nl. Je kan je voor deze vacature als Commercieel medewerker binnendienst tot Denise van Veen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Vianen
 2. Commercieel medewerker binnendienst Olympia 22-08-2023

Bekijk nog meer vacatures