Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Assistent Accountant Kamphorst Personeel 31-07-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Assistent Accountant

Wil je graag aan de slag als Assistent Accountant in Rhenen? Bekijk dan snel deze vacature.

Kamphorst Personeel is op zoek naar een Assistent Accountant. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Assistent Accountant te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Werken bij Administratie Partners BV betekent dat je terechtkomt in een warm en zeer ervaren team waar je op kunt bouwen; fijn als je je vak wilt perfectioneren! Wat is handig/prettig om al als bagage mee te brengen als je kiest om hier te gaan werken?

  • Een afgerond diploma, met een financiële of bedrijfseconomische studieachtergrond;
  • Relevante werkervaring bij een administratie- of accountancykantoor;
  • Boekhoudkundige kennis voor het MKB en MKB+ en je bent bovendien allround fiscaal onderlegd;
  • Proactief zijn in het signaleren van adviesmogelijkheden en het verzorgen van bijvoorbeeld tussentijdse rapportages;
  • Ervaring met rapportgenerator Audition is een pre. 


Arbeidsvoorwaarden

Voor deze mooie (tweede) stap in jouw carrière ontvang je naast goede loopbaanbegeleiding en prettige kantoortijden van 08:30 uur - 17:00 uur een salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 bruto obv. een 40-urige werkweek. Hiernaast is er een goede pensioenregeling van kracht die 50 - 50 verdeeld is, heb je recht op 25 dagen verlof per jaar en 8% vakantiegeld. Reiskosten worden vergoed: € 0,21 per gereden kilometer. Hybride werken is mogelijk, 1 dag per week kan er thuisgewerkt worden vanaf het moment dat je volledig up and running bent. Leuk om te weten: de kantine is een onvervalste bruine kroeg, waar je soep kunt pakken of wat te drinken; gezellig! Tweemaal per jaar wordt er een personeelsuitje georganiseerd.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Vakspecialisten Boekhouding

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Accountancy

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Assistent Accountant

Klinkt deze vacature als Assistent Accountant voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 28-09-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Kamphorst Personeel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres nieuwegein@kamphorstpersoneel.nl en telefoonnummer 31306306381. De website van Unknown is https://www.kamphorstpersoneel.nl/. Je kan je voor deze vacature als Assistent Accountant tot Kamphorst Nieuwegein.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Assistent Accountant Kamphorst Personeel 31-07-2023

Bekijk nog meer vacatures