Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Accountmanager Werkwijzer 21-05-2024

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Accountmanager

Wil je graag aan de slag als Accountmanager in Nijmegen? Bekijk dan snel deze vacature.

Werkwijzer is op zoek naar een Accountmanager. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Accountmanager te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Accountmanager

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Bouw/Installatie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3500 – 4200 euro

Solliciteren op de functie van Accountmanager

Klinkt deze vacature als Accountmanager voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Werkwijzer. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres jkerklaan@werkwijzer.nl en telefoonnummer 024-3226600. De website van Unknown is https://www.werkwijzer.nl/reactie-op-vacature/Accountmanager/330115131. Je kan je voor deze vacature als Accountmanager tot Joyce Kerklaan Joyce Kerklaan.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures vianen
  2. Accountmanager Werkwijzer 21-05-2024

Bekijk nog meer vacatures