Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Accountmanager techniek Olympia 02-11-2023

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Accountmanager techniek

Wil je graag aan de slag als Accountmanager techniek in Nieuwegein? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een Accountmanager techniek. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Accountmanager techniek te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Bij de werving wordt niet gekeken naar opleidingsniveau maar wel naar opgedane werkervaring. Voor deze functie zoeken we iemand die eerder in een soortgelijke commerciële functie heeft gewerkt zoals bijvoorbeeld sales medewerker, commercieel medewerker binnendienst, vertegenwoordiger of accountmanager.

Verder vindt onze opdrachtgever het belangrijk dat je:

  • De Nederlandse, Duitse en Engelse taal goed beheerst;
  • Beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden;
  • Affiniteit hebt met techniek.

Vanzelfsprekend met ben je klant- en servicegericht, heb je een sociaal karakter en kan je goed in teamverband werken. Met jouw positieve en toegankelijke karakter weet je klantrelaties aan je te binden en uit te bouwen. Ten slotte komt het van pas als je in de omgeving woont van Nieuwegein, Utrecht, Zeist, Hilversum of Amersfoort.


Arbeidsvoorwaarden

De salarisindicatie voor deze functie bedraagt € 2750,- en € 3500,- op basis van een fulltime dienstverband afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring. Elke maand is er een bruto bonus van € 1000,- te behalen. Er worden reiskosten vergoed á € 0,21 per kilometer en de voorkeur gaat uit naar iemand uit de directe omgeving van Nieuwegein. Het betreft een functie zowel parttime als fulltime in te vullen is van 32 tot 40 uur per week.

Dit is een vacature voor langere tijd de kans is groot dat je op zeer korte termijn in dienst treedt bij onze opdrachtgever. Tot die tijd zal je via Olympia een contract voor bepaalde tijd krijgen.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Accountmanager Elektrotechniek

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Techniek, Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3500 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Accountmanager techniek

Klinkt deze vacature als Accountmanager techniek voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres m.zuidhoek@werk.olympia.nl en telefoonnummer 030 604 65 01. De website van Unknown is https://196.olympia.nl. Je kan je voor deze vacature als Accountmanager techniek tot Milou Zuidhoek.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vianen
  2. Accountmanager techniek Olympia 02-11-2023

Bekijk nog meer vacatures