Search
Close this search box.

Bekijk de vacature (Voorman) Monteur Gas/Water Eminent Groep 27-05-2024

Redactie Vianennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vianen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature (Voorman) Monteur Gas/Water

Wil je graag aan de slag als (Voorman) Monteur Gas/Water in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een (Voorman) Monteur Gas/Water. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als (Voorman) Monteur Gas/Water te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Je hebt een diploma als buizenlegger / (eerste) monteur GWW nodig. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een VCA-certificaat, STIPEL-certificaat, BHV-certificaat, certificaat voor Hygiënisch werken in de waterdistributie, certificaat voor Veilig werken langs de weg en certificaat voor Veilig werken met asbestcementbuizen. Als je deze certificaten nog niet hebt, ben je bereid om ze bij ons te behalen of te vernieuwen.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Monteur Gas Water

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Zakelijke dienstverlening, Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van (Voorman) Monteur Gas/Water

Klinkt deze vacature als (Voorman) Monteur Gas/Water voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres s.nijdam@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 18 73 33 61. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als (Voorman) Monteur Gas/Water tot Sebastian Nijdam.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vianen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vianen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures vianen
  2. (Voorman) Monteur Gas/Water Eminent Groep 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures